Oktay Usta'nın tarhana çorbası tarifini denemek gerçekten harika bir fikir! Tarhananın besleyici faydalarını göz önünde bulundurursak, kış aylarında bu çorba sıcak bir başlangıç olarak birebir. Ayrıca tarifin pratik olması, yoğun günlerde yemek yapma işini oldukça kolaylaştırıyor. Tarhanayı sulandırmak için su yerine et suyu kullanmanın çorbanın lezzetini artıracağını düşünüyorum. Peki sizce, nane veya pul biber ile süslemek hangi tatları daha iyi birleştirir?
Oktay Usta'nın tarhana çorbası tarifini denemek gerçekten harika bir fikir! Tarhananın besleyici faydalarını göz önünde bulundurursak, kış aylarında bu çorba sıcak bir başlangıç olarak birebir. Ayrıca tarifin pratik olması, yoğun günlerde yemek yapma işini oldukça kolaylaştırıyor. Tarhanayı sulandırmak için su yerine et suyu kullanmanın çorbanın lezzetini artıracağını düşünüyorum. Peki sizce, nane veya pul biber ile süslemek hangi tatları daha iyi birleştirir?
Cevap yaz