Bu tarife bakarken, özellikle tarhananın nasıl hazırlandığına dikkat ettim. Tarhanayı ıslatmanın çorbanın lezzeti üzerinde büyük bir etkisi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, yoğurt ve yumurta sarısını eklerken dikkatli olmak gerektiği de önemli bir detay. Acaba siz de tarhanayı önceden ıslatmadan kullanmayı denediniz mi? Çorbanın kıvamı için su miktarını ayarlamak da çok önemli, bu konuda nasıl bir deneyiminiz var? Tarhananın kalitesi gerçekten lezzeti etkiliyor, bu yüzden doğal ve katkı maddesi içermeyen bir tarhana bulmakta zorlandığınız oldu mu?
Bu tarife bakarken, özellikle tarhananın nasıl hazırlandığına dikkat ettim. Tarhanayı ıslatmanın çorbanın lezzeti üzerinde büyük bir etkisi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, yoğurt ve yumurta sarısını eklerken dikkatli olmak gerektiği de önemli bir detay. Acaba siz de tarhanayı önceden ıslatmadan kullanmayı denediniz mi? Çorbanın kıvamı için su miktarını ayarlamak da çok önemli, bu konuda nasıl bir deneyiminiz var? Tarhananın kalitesi gerçekten lezzeti etkiliyor, bu yüzden doğal ve katkı maddesi içermeyen bir tarhana bulmakta zorlandığınız oldu mu?
Cevap yaz