Beyaz tarhana yapım sürecini denemek istiyorum. Bu kadar besleyici ve lezzetli bir gıda maddesi hazırlamak kesinlikle keyifli olmalı. Özellikle sebzelerin taze olmasının ve buğday ununun kalitesinin ne kadar önemli olduğunu belirtmişsiniz. Peki, sebzeleri pişirirken hangi baharatları eklemek daha iyi bir tat sağlar? Ayrıca, kurutma işlemi için güneşte bekletmenin dışında başka bir yöntem de var mı?
Beyaz tarhana yapım sürecini denemek istiyorum. Bu kadar besleyici ve lezzetli bir gıda maddesi hazırlamak kesinlikle keyifli olmalı. Özellikle sebzelerin taze olmasının ve buğday ununun kalitesinin ne kadar önemli olduğunu belirtmişsiniz. Peki, sebzeleri pişirirken hangi baharatları eklemek daha iyi bir tat sağlar? Ayrıca, kurutma işlemi için güneşte bekletmenin dışında başka bir yöntem de var mı?
Cevap yaz