Göceli tarhana çorbasını ilk kez denemek isteyen biri olarak, tarifin bu kadar detaylı bir şekilde anlatılmış olması çok hoşuma gitti. Soğanı kavururken çıkan o koku bile insanı mutlu ediyor. Tarhanayı ekleyip suyu ilave ettikten sonra, çorbanın kaynamasını beklemek sabır gerektiriyor ama sonunda elde edilen sıcak ve besleyici çorba, kış günlerinin vazgeçilmezi haline geliyor. Ayrıca, evde hazırlanan tarhananın lezzeti kesinlikle dışarıdan alınanlardan daha iyi. Kendim de yapmak istiyorum, acaba güneşte kurutma işlemini nasıl yaparım?
Göceli tarhana çorbasını ilk kez denemek isteyen biri olarak, tarifin bu kadar detaylı bir şekilde anlatılmış olması çok hoşuma gitti. Soğanı kavururken çıkan o koku bile insanı mutlu ediyor. Tarhanayı ekleyip suyu ilave ettikten sonra, çorbanın kaynamasını beklemek sabır gerektiriyor ama sonunda elde edilen sıcak ve besleyici çorba, kış günlerinin vazgeçilmezi haline geliyor. Ayrıca, evde hazırlanan tarhananın lezzeti kesinlikle dışarıdan alınanlardan daha iyi. Kendim de yapmak istiyorum, acaba güneşte kurutma işlemini nasıl yaparım?
Cevap yaz