Kastamonu tarhanasını duymuş muydunuz? Yapım aşamalarını öğrendikten sonra, bu geleneksel besinin nasıl bu kadar faydalı olduğunu düşünmeden edemiyorum. Özellikle bağışıklık sistemini güçlendirmesi ve sindirim sağlığına katkısı beni etkiliyor. Peki ya bu tarhanayı kullanarak neler yapabileceğiniz hakkında bir fikriniz var mı? Çorba, pilav ya da hamur işlerinde kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Uzun süre saklanabilmesi de harika bir avantaj değil mi? Sizce bu kadar faydalı bir gıda maddesinin mutfaklarda daha fazla yer alması gerekmez mi?
Kastamonu tarhanasını duymuş muydunuz? Yapım aşamalarını öğrendikten sonra, bu geleneksel besinin nasıl bu kadar faydalı olduğunu düşünmeden edemiyorum. Özellikle bağışıklık sistemini güçlendirmesi ve sindirim sağlığına katkısı beni etkiliyor. Peki ya bu tarhanayı kullanarak neler yapabileceğiniz hakkında bir fikriniz var mı? Çorba, pilav ya da hamur işlerinde kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Uzun süre saklanabilmesi de harika bir avantaj değil mi? Sizce bu kadar faydalı bir gıda maddesinin mutfaklarda daha fazla yer alması gerekmez mi?
Cevap yaz