Tarhananın yapım aşamalarını okurken, özellikle dinlendirme süresinin ne kadar önemli olduğunu düşünüyorum. Hamurun bir gece dinlenmesi, lezzetinin ve dokusunun ne kadar iyi olmasını sağlıyor. Peki, bu aşamada hamurun üzerini örtmek yeterli mi yoksa başka bir şey yapmak gerekiyor mu? Ayrıca, kurutma işlemi sırasında hava koşullarının nasıl etkilediği hakkında bir deneyiminiz oldu mu? Benim için tarhana yaparken en zor kısım, hamurun kuruma aşaması gibi görünüyor. Kurutmanın yeterince iyi yapılmaması durumunda, tarhananın kalitesi nasıl etkilenir?
Tarhananın yapım aşamalarını okurken, özellikle dinlendirme süresinin ne kadar önemli olduğunu düşünüyorum. Hamurun bir gece dinlenmesi, lezzetinin ve dokusunun ne kadar iyi olmasını sağlıyor. Peki, bu aşamada hamurun üzerini örtmek yeterli mi yoksa başka bir şey yapmak gerekiyor mu? Ayrıca, kurutma işlemi sırasında hava koşullarının nasıl etkilediği hakkında bir deneyiminiz oldu mu? Benim için tarhana yaparken en zor kısım, hamurun kuruma aşaması gibi görünüyor. Kurutmanın yeterince iyi yapılmaması durumunda, tarhananın kalitesi nasıl etkilenir?
Cevap yaz