Tarhana çorbasına sarımsak eklerken en uygun zamanın kaynamadan önce olduğunu duydum. Bu gerçekten lezzeti artırmak için iyi bir yöntem gibi görünüyor. Sarımsağın besin değerlerinin korunması da önemli bir avantaj. Peki, sarımsağı zeytinyağında sotelerken nasıl bir tat elde ediliyor? Bu yöntemle çorbanın tadı daha yoğun mu oluyor? Alternatif yöntemleri denemek de ilginç, özellikle taze sarımsak eklemek çorbanın lezzetini artırıyormuş. Siz bu yöntemlerden hangisini tercih ediyorsunuz?
Tarhana çorbasına sarımsak eklerken en uygun zamanın kaynamadan önce olduğunu duydum. Bu gerçekten lezzeti artırmak için iyi bir yöntem gibi görünüyor. Sarımsağın besin değerlerinin korunması da önemli bir avantaj. Peki, sarımsağı zeytinyağında sotelerken nasıl bir tat elde ediliyor? Bu yöntemle çorbanın tadı daha yoğun mu oluyor? Alternatif yöntemleri denemek de ilginç, özellikle taze sarımsak eklemek çorbanın lezzetini artırıyormuş. Siz bu yöntemlerden hangisini tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz