Tarhana çorbasının topaklanmaması için ne tür önlemler alıyorsunuz? Ben de özellikle tarhananın doğru hazırlanması konusunda dikkat ediyorum; suyla ıslatmak ve ezmek önemli gibi görünüyor. Sizce sıcak su kullanmanın etkisi ne kadar belirleyici? Ayrıca karıştırma yöntemlerini nasıl uyguluyorsunuz? Dikkat ettiğim bir diğer husus da pişirme süresi ve sıcaklığı; düşük ateşte pişirmenin faydalarını deneyimlediniz mi? Ek malzemeleri kullanırken neler yapıyorsunuz? Bu konuda daha fazla bilgi paylaşabilir misiniz?
Tarhana çorbasının topaklanmaması için ne tür önlemler alıyorsunuz? Ben de özellikle tarhananın doğru hazırlanması konusunda dikkat ediyorum; suyla ıslatmak ve ezmek önemli gibi görünüyor. Sizce sıcak su kullanmanın etkisi ne kadar belirleyici? Ayrıca karıştırma yöntemlerini nasıl uyguluyorsunuz? Dikkat ettiğim bir diğer husus da pişirme süresi ve sıcaklığı; düşük ateşte pişirmenin faydalarını deneyimlediniz mi? Ek malzemeleri kullanırken neler yapıyorsunuz? Bu konuda daha fazla bilgi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz