Sürekli dışarıda yemek yemek zorunda kalmak beni çok yordu, ama sütün ve tarhananın birleştiği bu çorba tarifini görünce evde bir şeyler yapma isteği uyandı bende. Tarhanayı ıslatmakla başlayıp, kaynamış su ve süt karışımına eklemek nasıl bir lezzet ortaya çıkarır merak ediyorum. Özellikle tereyağı eklenince çorbanın kremsi bir yapıya kavuşması beni çok heyecanlandırıyor. Ayrıca, pul biber ile sunum yapmanın, çorbanın tadını daha da artıracağına eminim. Sizce bu çorba, kış aylarında içimi sıcak bir başlangıç için yeterince doyurucu olur mu?
Sürekli dışarıda yemek yemek zorunda kalmak beni çok yordu, ama sütün ve tarhananın birleştiği bu çorba tarifini görünce evde bir şeyler yapma isteği uyandı bende. Tarhanayı ıslatmakla başlayıp, kaynamış su ve süt karışımına eklemek nasıl bir lezzet ortaya çıkarır merak ediyorum. Özellikle tereyağı eklenince çorbanın kremsi bir yapıya kavuşması beni çok heyecanlandırıyor. Ayrıca, pul biber ile sunum yapmanın, çorbanın tadını daha da artıracağına eminim. Sizce bu çorba, kış aylarında içimi sıcak bir başlangıç için yeterince doyurucu olur mu?
Cevap yaz