Tarhana çorbası benim için kış aylarının vazgeçilmez bir parçası. Özellikle hastalandığım zaman, sıcak bir tabak tarhana çorbası içmek bana çok iyi geliyor. Tarhananın içindeki yoğurt ve sebzelerin besleyici özellikleri gerçekten de vücuda enerji veriyor. Sizce de tarhana çorbasının yapımındaki adımlar, özellikle soğanı kavururken çıkan koku, iştah açıcı değil mi? Tarhanayı ekledikten sonra suyu yavaş yavaş eklemek de önemli bir detay, aksi takdirde topaklanabiliyor. Siz de tarhana çorbasını nasıl yapıyorsunuz? Ekstra olarak hangi sebzeleri eklemeyi tercih ediyorsunuz?
Tarhana çorbası benim için kış aylarının vazgeçilmez bir parçası. Özellikle hastalandığım zaman, sıcak bir tabak tarhana çorbası içmek bana çok iyi geliyor. Tarhananın içindeki yoğurt ve sebzelerin besleyici özellikleri gerçekten de vücuda enerji veriyor. Sizce de tarhana çorbasının yapımındaki adımlar, özellikle soğanı kavururken çıkan koku, iştah açıcı değil mi? Tarhanayı ekledikten sonra suyu yavaş yavaş eklemek de önemli bir detay, aksi takdirde topaklanabiliyor. Siz de tarhana çorbasını nasıl yapıyorsunuz? Ekstra olarak hangi sebzeleri eklemeyi tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz