Yaprak tarhananın bu kadar besleyici ve lezzetli bir gıda maddesi olduğunu bilmiyordum. Özellikle mevsiminde taze yapraklı sebzelerle yapılması onun kalitesini artırıyormuş, bu çok ilginç. Kış aylarında sıcak çorba olarak tüketilmesinin vücut direncini artırmaya yardımcı olması da harika bir bilgi. Evde yapımının kolay olduğu ve çeşitli yemeklerde kullanılabilmesi, onu mutfakta daha sık tercih edilesi kılıyor. Siz yaprak tarhanayı ne sıklıkla kullanıyorsunuz ya da denemeyi düşündüğünüz bir tarif var mı?
Yaprak tarhananın bu kadar besleyici ve lezzetli bir gıda maddesi olduğunu bilmiyordum. Özellikle mevsiminde taze yapraklı sebzelerle yapılması onun kalitesini artırıyormuş, bu çok ilginç. Kış aylarında sıcak çorba olarak tüketilmesinin vücut direncini artırmaya yardımcı olması da harika bir bilgi. Evde yapımının kolay olduğu ve çeşitli yemeklerde kullanılabilmesi, onu mutfakta daha sık tercih edilesi kılıyor. Siz yaprak tarhanayı ne sıklıkla kullanıyorsunuz ya da denemeyi düşündüğünüz bir tarif var mı?
Cevap yaz